Megéri 35 évesen elkezdeni a burkoló szakma kitanulását?
Figyelt kérdés
Amikorra végzek, 37 lennék, szóval szerintetek ebben a korban megéri rá szánni az idömet?
Még tudnék élni belőle utána?
jún. 9. 11:08
1/13 A kérdező kommentje:
*Meg
jún. 9. 11:09
2/13 anonim válasza:
Kisebbségi burkolótól hallottam,hogy 11 és 26 rugó között csempèz nègyzetmèterenkènt.Elèg nagy lábon èl.
Szerintem megéri ha van èrzèked hozzá.
Valamit kell csinálni meg tanulni.
3/13 SZTANN válasza:
Bármikor megéri valami újat tanulni. A burkoló szakma nagyon keresett, ha jó leszel belőle, még életed végéig nagyon sok hasznát fogod venni. Ha másik jó szakmád is van, akkor is nagy előny, ha valaki nem csak egyhez ért.
4/13 anonim válasza:
Kisebbségi burkolótól hallottam,hogy 11 és 26 rugó között csempèz nègyzetmèterenkènt.Elèg nagy lábon èl.
Szerintem megéri ha van èrzèked hozzá.
Valamit kell csinálni meg tanulni.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
Akkor 37 évesen, még nem leszek idős a szakmámmal?
jún. 9. 11:32
6/13 anonim válasza:
Persze, hogy megéri. A lényeg azonban a reklám. Csináld meg "ingyen" magadnak, anyósodnak, unokahúgodnak, szomszédnak stb. hogy tudj fejlődni, csinálj facebook oldalt, rakd fel a képeket stb. Egy idő után majd megy szájról szájra is a neved. Az eleje nehéz lesz. Kell befektetni azért valamennyit és lehet lesz oylan hónapod, ahol semmit nem fogsz keresni. Ezért azt ajánlom estin csináld meg de mellette dolgozz, hogy el is tudd tartani magad.
7/13 A kérdező kommentje:
De ha nem akarok vállalkozó lenni, hanem sima burkoló munkás, akkor reális a fizetés?
jún. 9. 11:52
8/13 anonim válasza:
Csak vállalkozásban gondolkozz, amúgy kiszúrják a szemed 1500Ft órabérrel.
9/13 A kérdező kommentje:
Az sem annyir rossz, havi átlagot nézve.
jún. 10. 11:24
10/13 anonim válasza:
Az nem rossz?? Szorozd már össze napi 8 órával heti 5 nappal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!