Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Felvétellel kapcsolatban...

Felvétellel kapcsolatban kérdeznék, hova vennének igy fel?

Figyelt kérdés
215 pontot számított sajnos ki a pontszámito kalkulator. Es nekem a biológia szakhoz 260 kellett volna. Igy oda nemtudok menni. De mind3 helyre biologiat irtam. Nagyon szerettem volna arra menni. De igy mar nemtudok. Ennyi ponttal hova tudnék menni? Mind a 4 even keresztul nagyon jo tanulo voltam, egyedul matematikabol lettem iden 3. Az erettsegim is egesz jól sikerult. Sajnos a biologia nem annyira, emelt szinten csak 3mast sikerült produkalni... Ebben szeretnek segítséget kerni. Igy hova vennenek fel, hova lesz erdemes jelentkeznem potjelentkezesnel?

jún. 5. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat a kérdésért, de ha jó tanuló voltál és az érettségid is jó lett, akkor hogy lehet mègis ilyen kevés pontod?
jún. 5. 20:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Biologia szakra mentem volna ugye.

Az érettsegim így néz ki: angol 5, magyar 4, tori 4 matek 3, emelt biosz 3. A magyart még ki tudom javítani, tekintve hogy pár pont kell szóbelin hogy meglegyen az 5. De az sem sokat dobna rajta, úgy is csak 217 lenne. A kalkulátorba beírva ezeket az adatokat sajnos 215-17 jött ki. A tanulmányi pontokon kívül nézik az érettségit mellé, meg még a matekot illetve a bioszt.A matekot nem én választottam hozzá, hogy azt szamítsa. A kalkulator írta, mivel elvileg csak azt lehet oda, még egy van egy hely amelyik elfogadja a törit is, de sajnos oda még több a ponthatár. 280. Így jött ki sajnos. Többletpontot sem tudok kapni az emeltre, mert sajnos nem jött össze a 45% és azt minimum 45-től adják.

jún. 5. 21:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Félre irtam bocsánat, többletpont helyett intézményi pont ****
jún. 5. 23:07
 4/4 anonim válasza:
100%
Màr van szóbeli eredmény? Az lehet felhúzza. A miskolci egyetemen ápolásra 153 pont volt tavaly a határ, ha az érdekel, oda felvehetnek. Ha teheted, szerintem hagyj ki egy êvet, jövőre újra próbàlhatod a bioszt, ha a biológia szak érdekel igazàn.
jún. 6. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!