Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A Szegedi Egyetem Fogorvosi...

A Szegedi Egyetem Fogorvosi (SZTE-FOK) karáról szeretnék átjelentkezni a SOTE (SE-FOK)fogorvosi karára, vagy a Debreceni Egyetem Fogorvosi (DE-FOK) Karára, mekkora az esély erre? Hogyan kell ezt intézni?

Figyelt kérdés
Jó átlaggal rendelkezem, akinek ez sikerült vagy van benne tapasztalata, kérem segítsen nekem. Előre is köszönöm.

2024. jún. 2. 08:48
1 2
 11/14 anonim válasza:
Sziasztok! Èn pályát szeretnék módosítani, tehát nem vagyok 20 éves… nem tudom ez is lehet- e ok a ‘ bántalmazó’ hozzáálláshoz a szegedi egyetemen? tényleg ilyen szörnyű, ahogy olvasom sok helyen? Nem szeretnék traumatizálódni, mert nem a trauma az élet értelme…:) amúgy számomra érthetetlen a leírt viselkedésük és miért nem lett eddig lépès ez ügyben? köszönöm, ha valaki válaszol aki ott tanul/ tanult..
jan. 31. 10:37
 12/14 anonim válasza:

Kedves 11-es!

Jelenleg az Szte Fok-on tanulok és nem túloznak a társaim a traumatizáló jelzőkkel. A fogorvosi tárgyak kezdetétől 1 perc nyugta sincs az ottani hallgatóknak. Természetes, hogy sokat kell tanulni, szigorúak a követelmények ez teljesen rendben van egy ilyen képzésen...de ami ott megy arra nincsenek szavak. Simán rádhúznak nevetve az oktatók 2,3 évet pluszba és még meg sem indokolják miért..én minden erőmmel igyekszek elmenekülni innen, de ha te még időben vagy ne jelentkezz a szegedi Fokra! Egyébként a többi karról csak jókat hallok.

febr. 6. 20:05
 13/14 anonim válasza:
Kedves 12-es, Te hanyadik évet csinálod? Nekem is hasonlóak a tapasztalataim, szerettem volna Pestre átmenni, de azt mondták képtelenség, mert nincs hely.. teljesen kétségbe vagyok esve.
febr. 6. 23:44
 14/14 anonim válasza:
12: Köszönöm a választ, már biztos, hogy elkerülöm az ominózus egyetemet…:) nem is tudom mit mondjak, de kitartást Nektek!!
febr. 12. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!