Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Komolyan végezzek el még egy...

Komolyan végezzek el még egy egyetemet, ha halálra unom magam a munkahelyemen?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírom már az unalmat itt. Alig van munka. Ha van is munka, bár legtöbbször nincs, akkor is 1-2 óra alatt befejezhető. És 8 órát itt kell ülnöm. Szenvedek az unalomtól, egyszerűen megveszek már. Minden félét próbáltam csinálni, de most már semmi se jó, mindent unok. De bezzeg az y8, meg a játékoldalak le vannak tiltva a gépen. De akkor meg mit csináljak, ha unatkozok? Komolyan végezzek el még egy egyetemet?

2024. máj. 29. 12:16
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Gyere tanítani! Játszhatsz a hetedikesekkel és soha többet nem lesz egy perc nyugtod se! :DD
2024. máj. 29. 12:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj el kőműves mellé segédmunkásnak. Garantálom, 1-2 óra múlva nem fogsz szenvedni az unalomtól.
2024. máj. 29. 12:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez a munka? és mennyi a fizetés?
2024. máj. 29. 12:55
 4/8 anonim ***** válasza:
11%

Minek kellene új egyetemet elvégezni miért nem elég munkahelyet váltani?

Én hasonlóan 1-2 órát dolgozom naponta, de mindezt teljes home officeból bruttó 1,4 milliós fizetésért. Azért nem unatkozok, mert feltalálom magamat munkaidőben pl: jacuzzizok, szaunázok, kondizok, videójátékokkal játszok vagy szimplán sziesztázok.

2024. máj. 29. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Én most végzek lassan a mesterképzéssel, hasonlóan kihívásokkal teli" munkám van. Nem igazán szeretek én sem unatkozni, de az elmúlt két év tanulás után úgy érzem rám férne. Szerintem teljesen új terület tanulásába ne kezdjél, az jóval időigényesebb. Bővítsd a meglévő területen az ismereteidet. Én próbálkoztam még másodállást keresni, de eddig azzal nem jártam sikerrel. Az lehet még egy megoldás, amit lehet másik laptopon is végezni.
2024. máj. 29. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen diplomád van? Mit dolgozol? Milyen plusz képzést szeretnél még elvégezni?
2024. máj. 29. 20:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem munkahelyet váltasz inkább?
2024. máj. 30. 10:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, ha törölteted a neked nem tetsző válaszokat akkor mások már fals eredményeket látnak. Ha kérdezek, a választ vagy jónak tartom, vagy rossznak, de egyik sem biztos hogy igaz.Mindenesetre nem fogok megsértődni ha nem mindenki azt mondja amit hallani szeretnék.
2024. máj. 30. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!