Kémia-Biológia faktot választottam, kémia közép,biológia emelt érettségit tervezek/terveztem. Mert,a napokban tudtam meg,hogy orvoshoz kettő emelt érettségi kell,ezt meglehet változtatni még,hogy mindkettő emelt legyen?
Feltételezem, hogy még nem jelentkeztél az érettségikre, így tulajdonképpen még nem is tudnál min változtatni. A faktnak az a célja, hogy az emelt szintű érettségire készítsen fel, ettől függetlenül akkor is tehetnél emelt szintű érettségit, ha nem járnál faktra, és fakt mellett is közepezhetsz. Most, hogy már tisztában vagy a követelményekkel, az érettségire való jelentkezéskor kémiából és biológiából is az emeltre kell jelentkezned.
Általános orvosi kara tudtommal 4 egyetemnek van Magyarországon: Budapesten, Pécsen, Szegeden és Debrecenben, ezek közül Szabolcs megyéhez Debrecen van legközelebb. Nem járok orvosira, de úgy hallottam, hogy színvonalban nagyjából azonos szinten van mind a négy egyetem.
A Felvi. hu-n és az egyetemek honlapján találsz információkat, ezeknek érdemes utánanézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!