Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kémia-Biológia faktot választo...

Kémia-Biológia faktot választottam, kémia közép,biológia emelt érettségit tervezek/terveztem. Mert,a napokban tudtam meg,hogy orvoshoz kettő emelt érettségi kell,ezt meglehet változtatni még,hogy mindkettő emelt legyen?

Figyelt kérdés
** valamint, tudtok ajánlani egyetemeket? Lehetőleg Szabolcsban, pl Eger nagyon tetszik,de nem tudkm hogy van-e ott orvosi. Válaszokat köszönöm,sziasztoook.
máj. 25. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Uh kérdező. Szerintem ezt gyorsan felejtsd el.
máj. 25. 19:35
 2/4 A kérdező kommentje:
#hm.. lehet igazad van, jegyeim jók. De egyébként..talán tényleg nem kellene belevágni,de akarom.
máj. 25. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Feltételezem, hogy még nem jelentkeztél az érettségikre, így tulajdonképpen még nem is tudnál min változtatni. A faktnak az a célja, hogy az emelt szintű érettségire készítsen fel, ettől függetlenül akkor is tehetnél emelt szintű érettségit, ha nem járnál faktra, és fakt mellett is közepezhetsz. Most, hogy már tisztában vagy a követelményekkel, az érettségire való jelentkezéskor kémiából és biológiából is az emeltre kell jelentkezned.

Általános orvosi kara tudtommal 4 egyetemnek van Magyarországon: Budapesten, Pécsen, Szegeden és Debrecenben, ezek közül Szabolcs megyéhez Debrecen van legközelebb. Nem járok orvosira, de úgy hallottam, hogy színvonalban nagyjából azonos szinten van mind a négy egyetem.

A Felvi. hu-n és az egyetemek honlapján találsz információkat, ezeknek érdemes utánanézni.

máj. 28. 12:55
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 szia,köszönöm a pontos infót. Debrecen egyetemen,Biosz (E) kötelező,és választható vagy Kémia(E), vagy Fizika(E). Igy tegnap változtattam, Biosz&fizika.
máj. 29. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!