Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Felnőttként lehet matematika...

Felnőttként lehet matematika felmentést kérvényezni,ha igen,mi a menete?

Figyelt kérdés

máj. 21. 15:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én felnőttként végeztem technikus képzést. Kaptam matek felmentést, mert magasabb végzettségem van belőle.
máj. 21. 15:13
 2/16 A kérdező kommentje:
Sosem ment a metek,emiatt szeretném elintézni.
máj. 21. 15:31
 3/16 anonim ***** válasza:
53%

Nem ment? Nem azért nem ment, mert lusta voltál vele foglalkozni az alapoknál, és mire észbekaptál, addigra sz...rt se értettél, mert az alap nem volt meg?

A felmentések fele kamu, egyszerű lustaság...

máj. 21. 16:21
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Felnőttek vizsgálatát az ELTE szakszolgálata végzi kizárólag.
máj. 21. 16:22
 5/16 A kérdező kommentje:

3

éveken keresztül rendszeresen jártam különórákra iskolán belül és kívül egyaránt,de így sem jutottam többre ezen a téren.

Az ilyesféle alaptalan feltételezéseket inkább mellőzd,főleg ismeretlenül,nem tesz jót a bőrödnek.

máj. 21. 16:36
 6/16 anonim ***** válasza:
49%

Rosszul értelmezed, amit írtam; nem azt mondtam, hogy te biztos ilyen lehetsz, hanem azt, hogy azért az ilyen felmentések kérelmezése dolgok fele nem valós.

Hogy te melyik felébe esel, azt nem tudhatod, de én tárgyilagos vagyok és láttam már karón varjút.

Mondjuk nem értem, mire jó neked felmentetni magad matekból. Ha elvben az érettségi megvan, reál irányba ne akarj menni, ha meg humán vonal, oda nem kell matek.

máj. 21. 16:44
 7/16 A kérdező kommentje:

Humán vonalra szeretnék menni,ahhoz kell érettségi,az érettségihez pedig matek.

A suliban is azt tanácsolták,hogy intézzem el a felmentést,de ennél többel nem tudtak segíteni.

máj. 21. 16:51
 8/16 anonim ***** válasza:
49%

Jah, hogy felnőtt vagy és ennek ellenére vmi miatt nincs érettségid?

azért egy középszint 2-est nem nagy kunszt összehozni, vagy legalább egy szóbelis 12%-ot. sztem ezt nem kellene felmentetned. ha komolyan akarod a matekot, de nem megy, akkor is át tudsz menni, s igazából érettségin csak az bukik, aki vagy puskával lebukik vagy aki magasról tesz az egészre.

máj. 21. 17:37
 9/16 A kérdező kommentje:

Régen a számolós tárgyak kivételével mindenből jól álltam.

Szégyen vagy nem,néha még a kezemen is alig tudok számolni,könnyen belegabalyodok.

máj. 21. 17:43
 10/16 anonim ***** válasza:
34%

Azt nem értem, ha ennyire rosszul megy, mint utalsz rá, akkor hogy jutottál el egyáltalán addig a szintig, ahol most vagy? ha a továbbtanulás a kérdés, akkor az érettségi szóba jött vagyis akkor matekból is valahol annak a környékén tartasz, de akkor hogy?

amúgy neked kb nem kell számolnod semmit, ott a számológép és a négyjegyű. Ezeket kell tudni használni.

máj. 21. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!