Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Művészettörténészként hol...

Művészettörténészként hol lehet elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
Nézegetem ezt a szakot, és szimpatikus, csak nem tudom, lehet e állást találni vele, esetleg ha igen, akkor az hogy fizet, ha nem, akkor pedig miért nem.

2024. máj. 4. 11:27
1 2
 11/13 anonim válasza:
56%

Sehol

Ezt azt tanuljak akik olyan hulyek mint pl én és leszarjak a száraz világot meg hulyek az üzlethez és a penzugyekhez, rosszul vannak ha meghallják azt a szót hogy politika, ügyintézés meg infláció és egész nap Adyt, Petőfit olvasnak meg Csontváry festményeket nézegetek, illetve templomokrol olvasnak regényeket.

Elhelyezkedni nem lehet vele de hódolhatsz a szenvedélyednek és éltetheted a művészetet

Egyszóval csak művészlelkek tanuljak ezt akiknek eleve nem való az élet

szept. 15. 18:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Művészettörtészként érteni fogsz a régiségekhez. El tudsz helyezkedni becsüs akadémián oktatónak, foglalkozhatsz régiségkereskedelemmel, lehet saját aukciós házad, dolgozhatsz aukciós házban, lehetsz idegenvezető múzeumban, lehetsz múzeum igazgató, lehet saját múzeumod. Kb végtelen lehetőséged van ezzel a végzettséggel, ha komolyan érdekelnek az antik dolgok. Engem 19 éves korom óta érdekelnek, és gyűjtő is vagyok, szóval ha megvan benned a hasonló szenvedély akkor érdemes belevágni.
okt. 6. 07:24
 13/13 anonim válasza:

Lehet saját aukciós házad, lehet saját múzeumod :DD

Jah mondd ezt annak aki személyiségzavaros csóró gyari munkas családba született és úgy lett művészi hajlamú szupererzekeny ember.

Tuti lesz saját múzeumunk. Vagy simán lehetünk kurátorok is :DD

okt. 6. 08:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!