A suliból ahowa most jár a lányom elszeretne menni mert cikizik és piszkálják?!
Figyelt kérdés
Ijenkor mitkell csinálni vagy tenni hogy átlehessen menni egy másiik iskolába?
Mijen indokkal lehet átmenni másik iskolába?
2010. okt. 27. 20:12
1/4 anonim válasza:
Ugyanezt írd le nekik, és írd le mellé, hogy én is oda jártam. Meg fogják érteni.
2/4 anonim válasza:
Szerintem, te vagy az ominózus lányka, mert az, hogy szellemileg ép felnőtt ilyen szörnyen írjon, kizárt.
Amennyiben mégis te vagy az anyuka, akkor írd meg az iskolának, hogy a lányod örökölte tőled a Down-kórt, ezért speciális intézményre és oktatásra van szüksége.
3/4 anonim válasza:
Csak nem a helyesírása miatt cikizik? Mert az az új iskolában sem fog elmúlni! Vagy csak szórakozol velünk és várod a reakciókat?
4/4 anonim válasza:
Épeszű felnőtt nem ír w-t v helyett, na meg rémes ez a helyesírás, úgyhogy ezt bebuktad kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!