Lenne értelme elvégeznem a BGE-n a kereskedelem és marketing szakot jobb élet reményében?
Közigazgatás-szervező diplomám van, közigazgatásban dolgozok. Nem keresek jól, szeretnék jobban. Netto 275 ezer a fizetésem 27 éves férfiként kormányhivatalban.
A baj az, hogy eléggé kiégetett már a tanulás az NKE-n, mert komolyan ezért szenvedtem ennyit, hogy átlag alatti fizetésem legyen? A munkával amúgy elvagyok, meg kényelmes, de tud szürke lenni.
Arra gondoltam, hogy még esetleg a pénzügyi pálya lenne nekem való, mert a matek számtani részét szeretem. És pl a statisztikát is szerettem a közig szervező szakon. Viszont láttam van menedzsment is, amitől viszont tartok, mert az nke-n is volt és azokkal eléggé szenvedtem, nehezen emészthetőek számomra és nehezen érthetőek. Kicsit tartok az üzleti idegen nyelvtől is, mert nem vagyok jó angolból, csodálom, hogy meglett a nyelvvizsgám anno. Meg még a szakdolgozat miatt aggódok, mert az nehezen ment szintén az nke-n és nem élveztem.
Viszont ha tényleg jobban lehet keresni és a matekot szeretem, akkor jó ötletnek tűnik. Mennyivel lehet jobban keresni mint közigazgatásban? Tényleg annyival lehet jobban, hogy megéri elvégeznem?
Ha szeretted a matek számtani részét, és pénzügyi területen szeretnél dolgozni, akkor lehet, hogy elég lenne egy mérlegképes könyvelő képzés is. Vagy miért a kereskedelem és marketing szak jutott eszedbe?
A szakdolgozat miért ment nehezen az előző szakodon? Nem lehet, hogy csak a téma nem érdekelt eléggé?
Arra, hogy ker-mark diplomával mennyivel lehet jobban keresni, nem tudom sajnos a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!