A BME-n mennyire nehéz egy járműmérnök mesterszakot elvégezni?
Győrből jelentkeznék át az alapképzés után. Jelenleg ugye az alapképzésnek látom a néhézségét. Úgy unblock amúgyis érdekelne, hogy a mesterképzés mennyivel nehezebb, (vagy a leterhelőbb lehet jobb kifejezés) mint az alapképzés? Mert én amit láttam MSC-sektől, igazából nagyobb lustaság megy ott, mint BSC-n. Meg sokan még dolgoznak is mellette, akik nem, azok meg játszanak egész nap. szóval gondolom nem lehet olyan vészes. De ha mégis tévképzeteim vannak, akkor javítsatok ki légyszi. Ami viszont a BME - t illeti, hallottam mindenhonnan, hogy mennyire szívás az egész. Nekem 4 támogatott félévem marad és nem szeretnék átcsúszni önköltségesre(Az MSC is 4 félév nekünk).
Szóóóval szerintetek mennyire lenne vállalható, hogy Győrből is megyek és még MSC is? +jó lenne 4 félév alatt megcsinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!