Szerintetek melyik a nehezebb szak? Járműmérnöki vagy osztatlan kémia-biosz tanári?
Figyelt kérdés
2024. jan. 20. 19:56
1/8 anonim válasza:
Szerintem a mérnöki, de egyiket sem próbáltam.
2/8 anonim válasza:
Kémia-biosz tanári. Rengeteg labor és olyan dolgok megtanulása, aminek 90%-ára nem lesz szükséged munkád során.
3/8 anonim válasza:
Versenyszfera lehetőségeivel a kozfoglalkoztatas sosem fog tudni versenyezni
4/8 anonim válasza:
Kinek mi. Nekem a mérnöki könnyebb lenne, pedig az is elég nehéz volt, de szeretem a műszaki vonalat. Nem tudnám magamat humán irányban elképzelni, nem tudok magolni, inkább megérteni szeretem amit tanulok. Ha van logikája, akkor könnyebben megtanulom.
5/8 A kérdező kommentje:
4. Bio-kém tanári is reál, nem? Mondjuk tanári esetében ott vannak a ped/pszi tárgyak, amik tényleg inkább a humán vonalat képviselik.
2024. jan. 23. 10:34
6/8 anonim válasza:
Járműmérnöki, de az egyetemtől függ
7/8 anonim válasza:
Értékeld, hogy mennyire tudod a következő tárgyakat:
matematika, fizika, biológia, kémia!
Ez alapján meg tudod válaszolni magadnak a kérdést.
8/8 anonim válasza:
Ha van egy kis érzéked a biosz kémiához, ne tanárnak menj, hanem gyógyszerésznek vagy orvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!