Pszichológus szeretnék lenni, valaki tud Tatabánya környékén középsulit ahol van ilyen szak?
Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 16:02
11/13 anonim válasza:
Az utolsóval értek egyet, ilyen helyesírással be se fogsz kerülni, örülnél Te egy bolti eladói munkának...
12/13 anonim válasza:
Had fűzzem még hozzá, ha már háromszor véleményeztem eme kérdést... Ha lelki beteg lennék ki segítene? A pszichológus biztos nem... nem vagyok annyira naiv, hogy a legmélyebb érzéseimet egy vadidegennek elmondjam... Minden problémát magának kell megoldani az embernek és ha ez nem megy, akkor Tajgetoszra vele. Ha szerelmi bánatom van, akkor kikúrálom magam bármiféle segítség nélkül. Tavaly szeptemberben hunyt el nagymamám, akit nagyon szerettem. Ő volt az egyetlen, aki igazán megértett a családból, még sem okozott problémát feldolgozni. Azt a véleményt képviselem, hogy a mai világban az embert annyi probléma éri és annyi féle különböző megoldást kell mindegyikre kitalálni akkor legyen már annyira intelligens, hogy a saját problémáit is meg tudja oldani. Ez szerintem elvárható, kivéve ha egy iskolázatlan, tudni nem akaró, szavából nem engedő, okoskodó tuskóról van szó... Magadra ismersz kis csillag? Az itt feltett kérdések 70%-ra a google is megadja a választ az első oldalon a találatok között... Csupán annyira kéne intelligensnek lenni, hogy képes legyél begépelni pár betűt... Lehet, hogy nem vagyok idős, de én butának tartom a fiatalabb és velem egy korú társadalmi réteget is... Sorry.
13/13 anonim válasza:
Szia.Humán Szakközépiskolába menj.De nem csak pszichológiát fogsz tanulni,hanem más alapozó tantárgyakat is kell majd,pl.egészségtan,gondozástan,mentálhigiénia,stb ezeket is kell tanulni,a pszichologia pedig eléggé száraz anyag.Tatabányán itt van ilyen suli=
Kossuth Lajos Közgazdasági és Humán Szakközépiskola
Cím: 2800 Tatabánya, Cseri út 35.
Telefon: (34) 309-545, Fax: (34) 309-549
Tatabányai Általános Iskola Szakképző Iskola és Kollégium
2800 Tatabánya Pilinszky János utca 3.
Humán szakterület
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!