Pszichológus szeretnék lenni, valaki tud Tatabánya környékén középsulit ahol van ilyen szak?
Pszichológusnak középiskolában? Ezt honnan szedted? Ahhoz még járnod kell minimum 4 évet és leérettségizned, hogy pszichológiát tanulhass. És utána sem lesz egyszerű dolgod a felvételivel! Nézegeted évente az aktuális pontszámokat?
Ez nem olyan egyszerű, hogy hirtelen nyári szünet után csak elkezdesz pszichológiát tanulni:)
nem fogom azt csinálni -.-
először is van olyan középsuli ami kicsit rá nyom a pszichológiára. Amugy meg ki a f@szt érdekel mennyi van belőlük? Ha én az akarok lenni akkor az leszek. Szerinted majd elmegyek bolti eladónak meg ilyennek akik kikészülnek idegileg mert nincs pénzük semmire? Itt már nem lehet semmire se menni. Ez olyan mintha én is fikáznám a te érdeklődési köröd / foglalkozásod :D
és ne kis csillagozzál attól függően h most hisztis vagy nem rajtam kell levezetni. Kiváncsi lennék ha te lelki beteg lennél ki segítene :D
Nincs olyan középiskola, ahol pszichológiát lehet tanulni. Egyetem tanítják.
Nézd meg a felvi.hu-n, hogy milyen tárgyak kellenek, és olyan sulit keress, ahol erős az az oktatás azokból a tárgyakból.
te meg egy barom :)
egy hiba volt csak benne bocsi.. Amúgy*
Azt nem értem hogy kérdeztem valamit és egyből nekem támadt úgyhogy teljesen mindegy mit csinálok mindig lesznek ilyen hülyék. A normális válaszokat meg köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!