Fogalmam sincs hol tanuljak tovább, valami ötlet?
Jövőre érettségizek. Mindenképp tovább szeretnék tanulni valamelyik egyetemen (esetleg főiskolán, amit nem annyira szeretnék), lehetőleg Budapesten. A problémám viszont a következő: elképzelésem sincs milyen szakra mehetnék, nem tudom mivel szeretnék foglalkozni. Humán beállítotságú lány vagyok, de a történelem nem érdekel annyira, hogy ezzel kapcsolatban tanuljak tovább. Nem szeretnék kihagyni egy évet. Nem lenne valakinek valami ötlete?
Ha ez számít: nagyjából közepes tanuló vagyok (reál tárgyak nem mennek, humán tárgyak mennek).
A www.felvi.hu -t nézted már?
Kiválaszthatsz egyetemeket, megnézheted milyen képzéseket indítanak.....megnézheted, hogy melyik szak miről szól..mit lehet vele kezdeni.
Pontszámítást is találsz..
Ponthatár statisztikákat is.
Illetve minden évben kiadnak felsőoktatási-tájékoztató könyvet is. Azt könnyebb áttekinteni.
Szabad bolcseszet, kommunikacio es mediatudomany, nyelvszakok, magyar szak. Ennyi jut eszembe, ami nem tori.
Egyebkent az evkihagyas nem hulyeseg, en is erettsegi utan jottem ki, bejartam fel Europat ugy, hogy ez egy fillerembe nem kerult, kapcsolatokat epitettem ki (es teszem ezt folyamatosan), a vilag minden tajarol vannak barataim, penzt keresek, melynek nagy reszet felre tudom rakni, es kozben olyan tapasztalatokat szerzek/szereztem, amik ravezettek a helyes utra, es tudom, mit akarok tanulni. Nem azert jottem ki, mert nem vettek fel sehova (jo tanulo voltam), hanem mert nem tudtam, merre tovabb. Mostmar tudom, beadtam a jelentkezest, es ha minden igaz, szeptembertol egyetemista leszek. Addig is elvezem az eletet, mig lehet. :D
ha már humán...nem érdekel a szociológia? antropológia? pszichológia? Pedagógia? Gyógypedagógia? gyógytorna?
engem ezek érdekelnek, és én is teljesen humán vagyok...
esetleg Földi szak, turizmus...
Azért, egy humán beállítottságú ember, inkább nem menjen humánerőforrás menedzser szakra....:)Ez közgazdász képzés, és rengeteget kell számolni. Kalkulus(analízis), lin.algebra, valszám, számvitel....
Petranova
Na az már meghaladja a szintem:)
Pszichológia érdekelne, de félek, hogy van már abból elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!