PTE vagy SE szülésznő hallgatók! Kivitelezhető a levelező+ teljes állású munka opció?
Sok év halogatás után végre úgy döntöttem, elindulok álmaim útján, jelentkeztem szülésznőnek a PTE-re és a SE-re. 8 órás állásban dolgozom, 6-14ig, így mindenképpen kizárólag a levelező munkarend jöhetett sajnos csak szóba.
Mindkét egyetemen havi 1 hét jelenléti hetet ír a felvi. Ezt pontosan hogy kell elképzelni? Hánytól hány óráig van ezen a héten az oktatás? Ténylegesen jelen kell lenni, vagy a covid óta online óra formájában is van lehetőség csatlakozni? Ezek főként azért fontosak számomra, mert győriként sem Pécs, sem Budapest nem a legjobb táv a napi ingázásra -tömegközlekedéssel.
Illetve a gyakorlat levelezőn hogyan van megoldva? Te választasz intézményt? Vagy időintervallumot amikor végzed a gyakorlatot? Akár munka mellett megoldható a gyakorlat? Persze tudom, minden megoldható, ha nagyon akarja az ember, de mégis kíváncsi lennék a tapasztalataitokra, és hálás lennék a tanácsaitokért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!