Leövey Klára Gimnázium Bp. Ifjúsági tagozatról szeretnék véleményeket, tapasztalatokat. Milyen az oktatás színvonala? Tanulási nehézségeket figyelembe veszik? Tanárok? Diákok?
Ne menj oda szerintem...
Remélem, nem ide mentél végül. Már biztos nem aktuális, de leírom, hátha másnak hasznos lehet. Google-n a suli cenzúrázza a véleményeket, itt viszont nem tudják. Én ugyan nem ifjúsági, hanem felnőtt tagozatra jártam 1 évet, pazarlás volt... Matek felmentéssel jöttem ( diszkalkulia miatt ) , az év elején ezt tudomásul is vették, majd kb fél év elteltével jutott eszükbe szólni, hogy amúgy ezt a papírt ők nem tudják elfogadni, mert konkrétan a matematika szó nem szerepel benne. Tették ezt is minősíthetetlen stílusban ( idézem: ,, a papírja x ideje itt hever a titkárságon..." ) ennyi idő alatt viszont már se pénzem, sem pedig időm nem volt újabb papírt intézni, így év végén buktattak matekból. ( Ráadásul nem csak engem, az osztályátlag 1,67 volt. Nem tudom, hogy ez Androvics Edina tanárnő hibája e- Azóta elment- vagy az estiseké, mindenesetre érdekes, hogy pont matekból állt mindenki ennyire rosszul. ) :)) Azóta átmentem másik iskolába, ahol idén fogok matek helyett érettségizni földrajzból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!