Csak én érzem igazságtalannak, hogy a mai világban az "értelmiséget" veszik előnyben? Hogy az érettségi határozza meg a jövőt? Ha valakinek érettségi időszak alatt nehéz a családi háttere, akkor oldja, meg ahogy tudja?
Figyelt kérdés
Szerintem nem jó dolog a gyereket érdemjegyekkel minősíteni. A tanulási hátrányban küzdő gyermek, rossz családi háttérrel miért nem érhet el olyan sikereket, mint más? Miért van ez a megkülönböztetés?2024. márc. 10. 22:57
11/14 anonim válasza:
Az érettségi nem ér semmit, de ha nincs meg akkor furcsán néznek rád, kb mintha bemennél interjúra, de nem lenne rajtad cipő
12/14 anonim válasza:
Mondjuk pont olyan világban élünk,ahol akkora hiany van például köművesből, hogy jó eséllyel többet kereshetnek mint az egyetemet végzettek jelentős százaléka.
13/14 anonim válasza:
Sőt én mernök vagyok, de ismerek pár nálamnal fiatalabb vagy hasonló korú komuves vagy acs srácot akik joval többet keresnek mint én. Igaz, ők nem alkalmazottak mint én.
14/14 anonim válasza:
Aki a mai érettségi szintjét se tudja megugrani, azzal komoly problémák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!