Tudnátok esetleg ötleteket adni? Illetve tanácsokat
Sziasztok!
Azt szeretném mondani, hogy lövésem sincs hogy hova szeretnék tovább menni gimiből. Most vagyok 11.-es de egyszerűen semmi ötletem, elképzelésem nincs.
Jó amúgy nem teljesen igaz hogy nincs elképzelésem, mivel a közgazdászat gondolata már megfogott 2 évvel ezelőtt , és elkezdtem kb 3 hónapja ezen agyalgatni újból.
Győrt illetve Pestet néztem egyetem szempontból. ( illetve ezeken belül az államilag támogatott szakokat). (Mondjuk Corvinuson 440 pont kéne). Mindenképpen legalább 400pontot kéne szereznem, jelenleg ez a cél.
Kiváló érettségit szeretnék jövőre tenni, eddig úgy voltam vele hogy 2 emelt kéne, de valamiért úgy vagyok most vele hogy csak angolból fogok ( de így meg félek hogy nem lesz elég pontom). Ősszel tervezem lerakni a B2-es nyelvvizsgát és érettségi előtt a C1-et szeretném.
Aki esetleg Győrben vagy Pesten van egyetemen az tudna írni arról, hogy milyen volt bekerülni, hány emelt érettségit tett , hány pontos érettségiket írt ?
Megköszönném ha privátban is írnátok :)).
Szép hétvégét!!
Pont az idei evtol van valtozas a pontszamitasban. Valoszinuleg teljesen mas lesz a felallas bekerules teren, tehat hogy korabban ki mivel kerult be eddig, abbol nem lehet kovetkeztetest levonni.
Olvass felvi.hu-t.
Eddig korabban ha volt emelt angolod+ ugyanabbol nyelvvizsgad, nem kaptad meg csak az egyikert a tobbletpontot. Nem lehetett ket bort lehuzni rola. Utana kell nezni, hogy miert kapsz intezmenyi pontokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!