18 évesen ,11.-ben (nyelvi előkészitőre jártam,technikum),heti 3*8 és 2*7 óra kibírható?
Nem lesz gyakorlati munkahelyem,ez nem típusú képzés szerintem (pénzügyi-számciteki ügyintézőnek tanulok),csak ösztöndíjat ,ami max.59 ezer. Szóval e mellé nem ártana munka.
Így is lehetséges valahogy összehozni ,nem?
Csak épp nem egyformák az emberek. Lásd, sportversenyen is mindig van egy első, meg egy utolsó. Az a 'szerintem te bírod majd' hozzáállás az duplán ostobaság, egyrészt a szervezetébe nem látni bele, másrészt a jövőbe nem látni bele. Lehet, hogy egy ideig bírni fogja, csak fél év után egy 25 évig tartó neurózisa lesz, hőemelkedéssel, fáradtságérzettel, szívdobogásérzettel.
A tanulás minősége ilyen körülmények között egészen pocsék lehet. Nem tudom, érdemes-e csupa kettessel valamit elvégezni.
Ebben a heti 38 órában benne van a heti 5 testnevelési, az osztályfőnöki. Nem hiszem hogy az idegen nyelv is nagy gondot okozna ha egy kicsit is értelmes vagy.
A szakmai tárgyakból a marketing csak rizsa. Igaz a számvitel, meg az adózás egy picit számolósabb. Ha egyetemista leszel akkor rájössz hogy laza volt a középiskola.
Hiába állitod be úgy hogy le vagy terhelve és az agyadat is leszívják, akkor sincs igazad. Ingyen tanulsz és kapsz a szakképzés miatt ösztöndíjat, míg egy gimisnek van heti 35 órája és nem kap pénzt. Érdekes egy gimis meg tudja oldani a diákmunkát és te meg nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!