A jogi vagy az orvosi egyetem nehezebb?
Az orvosi nehezebb a 2 szak közül.
A gimis osztályból ahová jártam a legtehetségesebb, legnagyobb zseni ment mérnökinformatikus BSc-re és Kiberbiztonság MSc-re (én)
Orvosira mentek az okosabbak (Semmelweisre, nem holmi vidéki kamu egyetemre)
Jogra mentek a matekból hülyék de szorgalmas, egyébként nem túl okos emberek
A hulladék pedig tanárira, kisgyermeknevelő, gyógypedagógus és egyéb semmit nem érő szakokra.
Összehasonlíthatatlan 2 dolgot akarsz szembeállítani egymással.
Az egyik egy humán szakirány, ahol mindent pontosan vissza kell tudni adni/mondani, a másik pedig egy reál szakirány, ahol szintén sok a magolnivaló, viszont összefüggéseket is meg kell érteni.
Az az ember sem biztos, hogy reálisan tud válaszolni erre a kérdésre, aki mindkettő szakon megfordult, mert az életkorától, körülményeitől is függ, hogy melyik mennyire volt nehéz neki.
Beállítottságtól is függ.
Bármelyik szakra is jársz, szerintem engedd el ezeket a kérdéseket. Nem leszel sem több, sem kevesebb, ha másénál nehezebb szakon tanulsz. Azért tanulj, mert érdekel egy szakterület és ebben akarsz dolgozni, ne azért, hogy egy jogászt vagy fogorvost piszkálni tudj.
Egy doktor
Véleményt kértél, leírtam, hogy összehasonlíthatatlan szerintem a 2 szakirány.
Ha nem méregetsz össze senkit miért foglalkoztat ilyen kérdés? Ne haragudj, nem bunkóságból kérdezem, de tényleg nem értem.
Ez olyan mintha egy körtét hasonlítanál egy almához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!