Van arra mód, hogy egy (nem nyilvános) szakdogát ne csak adott egyetem könyvtárában lehessen megnézni, hanem úgy is, hogy nem ahhoz az egyetemhez tartozom?
Minden könyvtárba szabad a belépés, max nem iratkozhatsz be, csak napijegyet vehetsz, pl.
Ha szakdolit írsz, talán menni fog, hogy ellvasd a neten az adott könyvtár szabályzatát.
Miért a szakdolgozatok nyilvánosak?
2002-ben írtam, most bàrki láthatja azt a szeméthalmot?
4# Minket nyilatkozatnak, hogy engedem-e és ha igen akkor hogyan
pl: korlátlan hozzáféréssel, vagy korlátozottan vagy sehogy
Kérdező egyszerűbb lenne, ha az adott egyetem TO-jának írnál
Második valaszolo, felreertesz, vagy felreerthetoen fogalmaztam. Adott szakdoga csak annak az egyetemnek az adott kari konyvtaraban tekintheto meg.
En mar szerencsere tobbszorosen is tulvagyok a szakdogairason. Egy nekem kevesse ismert temabol kell most felkeszulnom es az irodalomjegyzek erdekelt volna csak
Második valaszolo, felreertesz, vagy felreerthetoen fogalmaztam. Adott szakdoga csak annak az egyetemnek az adott kari konyvtaraban tekintheto meg.
Akkor fuss neki újra annak a válaszomnak. A könyvtár nyilvános, bárki bemehet és elolvashatja. Lehet, hogy be nem iratkozhat, aki nem a kar hallgatója, de mindenhol van napijegy vagy egyéb lehetőség a belépésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!