A könyvtárak bezárása mást is kellemetlenül érint?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, és az, hogy bezárták a könyvtárakat engem nagyon felháborít. Nem tudom kivenni a könyveket, amik kellenek a tanuláshoz, letölteni alig lehet valamelyiket, megvenni meg nem igazán van pénzem. Az sem megoldás, hogy elosztjuk egymás között, hogy ki melyiket veszi meg, mivel levelezős vagyok és a szaktársaim messze vannak. De mégis rá vagyok kényszerítve, hogy megvegyem, mert nincs más lehetőség. Ti hogy gondolkodtok erről?2020. nov. 14. 07:12
1/9 anonim válasza:
Nálunk pl egy csomó könyvet digitalizált az egyetemi könyvtár és ha valamit nem, akkor lehet nekik jelezni mi kell és csináljak.
2/9 anonim válasza:
Utálok könyvtárba járni, ezért nem izgat. Én mindent letöltök vagy megveszek. Csak sajátból vagyok hajlandó tanulni márcsak azért is, mert én szétgyepálom (kiemelem stb.) a könyveimet.
3/9 anonim válasza:
Szakdolihoz nagyon kellene :( Tavasszal a haverom (NKE) azzal az indoklással kapott négyest, hogy túlsúlyban van a netes hivatkozás. Aztán mégis honnan szedett volna könyvet?
4/9 anonim válasza:
Például bookline vagy b-ok pont cc
6/9 anonim válasza:
"Nálunk pl egy csomó könyvet digitalizált az egyetemi könyvtár és ha valamit nem, akkor lehet nekik jelezni mi kell és csináljak."
Tök jó. Ez melyik egyetem?
7/9 anonim válasza:
Én ugyan középsuliban dolgozom, a tankönyvek nagy része elérhető neten is, de ennek ellenére tavasszal is sok könyvet digitalizáltam kérésre, most is bármit kérnek a tanár kollégák, beszkennelem.
Szerintem érdemes erre rákérdezni a könyvtárnál, azért vagyunk, hogy segítsünk ha lehet.
8/9 anonim válasza:
Engem is kellemetlenül érint, de leginkább a járvány érint kellemetlenül. Már eddig sem mertem menni könyvtárba, amíg lehetett, jobb, ha bezárnak, neked sem árt egy vírusfertőzés.
9/9 anonim válasza:
"neked sem árt egy vírusfertőzés"
Úgy érted, neki sem hiányzik egy vírusfertőzés, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!