Másnál sem megy a felvi.hu tegnap este óta?
A kért szolgáltatás átmenetileg nem elérhető
Kérlük látogasson vissza később
No, lassan neki kell kezdeni a jelentkezés kitöltésének!
A végén ne felejtsétek el hitelesíteni!
Na csak azért írok, hogy mindenki nyugodjon meg az oldal működik és még rengeteg időd van (több mint 5 perc) beadni a jelentkezésed!
N e k a p k o d j !
A végén ne felejtsétek el hitelesíteni!
Én konkrétan most nyomtam rá a hitelesítésre 😂😅
(de komolyan...)
No, ugye hogy nem kellett siettni és az utolsó percekben is ráért beadni a jelentkezést?!! :)
Mostmár ki lehet bontani azt a sört! :P
"A 2024. szeptemberben induló képzésekre vonatkozó 2024. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás jelentkezési határideje 2024. február 15-én éjfélkor lejárt,
tehát az e-felvételi jelentkezési időszaka lezárult.
A rendszer adatbázis-karbantartás miatt átmenetileg - előreláthatólag egy napig - nem elérhető.
A karbantartást követően megtekintheti majd a jelentkezés állapotára vonatkozó információkat, illetve sikeresen benyújtott és lezárt jelentkezés esetében egyben láthatja (csak olvasható formában) azokat az adatokat, amelyek a központi felvételi nyilvántartásba betöltésre kerültek."
"a hitelesítést egészen feb 20.-ig lehet megtenni :))"
Szerintem ez nem igaz!
Ugye mindenki hitelesített, ahogy írtam?
Noh, hát azt miért várjátok?
Miért utasítanak el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!