Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Másnál sem megy a felvi.hu...

Másnál sem megy a felvi.hu tegnap este óta?

Figyelt kérdés

A kért szolgáltatás átmenetileg nem elérhető

Kérlük látogasson vissza később

febr. 15. 07:38
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen jól működik a rendszer, én 10 perc alatt beadtam a jelentkezést januárban, semmi gond nem volt. Az a baj, hogy a sok h*lye mind utolsó pillanatra hagyja és nem értik meg, hogy az oldal nem ekkora terhelésre van tervezve. Minden évben ez van február 15én és nem viccből írják az oldalon, hogyha emiatt lemaradsz az igenis a te felelősséged. Azt nem hiszem el, hogy 2 hónap alatt nem volt 15 szabad perced amikor nyugiban meg tudtad volna csinálni a jelentkezést. Szeretsz játszani a tűzzel, hát akkor ne csodálkozz ha megégeted magad. Felnőtt ember vagy, a tetteidnek/döntéseidnek bizony következményei vannak.
febr. 15. 18:07
 12/40 anonim ***** válasza:
86%
Igazuk van. Nem az utolsó pillanatra kell hagyni.
febr. 15. 18:39
 13/40 A kérdező kommentje:

Na elég legyen mostmár a károgásból, kárörvendésből, okoskodásból!!!

Működik az oldal!!!

A casht/cookikat/stb. előzményeket kell törölni a böngészőben és menni fog!

febr. 15. 20:47
 14/40 anonim ***** válasza:
33%

Én alapból törlöm.

Megcsináltam.

febr. 15. 20:50
 15/40 A kérdező kommentje:

Én tegnap este 3 különböző böngészőt próbáltam, köztük olyat is amit ezért telepítettem, de egyikkel sem ment és mindig ezt a hibát adta:

"A kért szolgáltatás átmenetileg nem elérhető. Kérjük látogasson vissza később."

Ma ugyanúgy nem ment. Ekkor kipróbáltam, hogy minden előzményt\cookit törlök és már működik is.

Remélem tudtam másnak is segíteni ezzel! Sok sikert! És kerüljétek a trollokat, kárörvendőket! Legalább mi tartsunk össze! :D

febr. 15. 20:58
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

#15 vagyok.

Én mindig törlöm a cookikat, szerintem alapvető biztonsági és praktikus dolog.

De szerintem itt nem az volt a baj. Simán leterhelődhetett az oldal, meg igen, mások (és én is) neg tényleg az utolsó pillanatra teszi a dolgot. Ezek összeérnek.

febr. 15. 21:06
 17/40 anonim ***** válasza:
50%
még épp időben
febr. 15. 21:29
 18/40 A kérdező kommentje:

dont panic!

Gyerekek van még idő bőőőven :D

febr. 15. 21:37
 19/40 anonim ***** válasza:
32%
XD kemény 2 óra 16 perc
febr. 15. 21:43
 20/40 A kérdező kommentje:
ÁÁÁ még megnézel előtte egy filmet... és ráérsz utána elkezdeni az egész jelentkezést XD csak lazán
febr. 15. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!