Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » FELVI rendszerében a nyelvvizs...

FELVI rendszerében a nyelvvizsgáim nem látszanak, nekem kell feltöltenem?

Figyelt kérdés

Azt írja, hogy minden 2003. január 1 utáni nyelvvizsga automatikusan a közhiteles állami nyilvántartásból átkerül, ezért látszik a rendszerben, nem kell feltölteni.

Nekem 2003 utáni mind a szóbeli, mind az írásbeli és mégsem látszik egyik sem. Fel tudom tölteni, de külön írja, hogy ne töltsem fel, úgyis látszik.

Csak szemben az érettségivel, meg a középiskolai eredményekkel, ez nem látszik.

A felvi ügyfélszolgálat a telefont nem veszi fel.

Másnak is van ilyen problémája? A jelentkezést még direkt nem véglegesítem, de mielőtt telefonon el tudom érni őket, érdekelne mások tapasztalata.

Köszönöm!

febr. 9. 15:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Még mindig nem látszódik! :)
ápr. 19. 23:20
 12/12 anonim ***** válasza:
11-es mert valószínűleg akkor fog mikor a pontjaid is…nekem anno így volt. A felvi automatikusan beemeli.
ápr. 21. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!