Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » IT szakra milyen tárgyakat...

IT szakra milyen tárgyakat gyakoroljak előre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kecskeméten a Gamf-ra Proginfó illetve informatikai mérnök foszk-ra adtam be a jelentkezésemet ahova valószínű fel is vesznek.

Ezekre a szakokra milyen matek tárgyakat nézzek át hogy legyen egy jó alapom az egyetemhez?

Sajnos eddig nem voltam erős matekból sem fizikából viszont most van ambícióm a tanulásra és a fejlődésre!

Illetve programozáson belül melyik nyelveket kezdjem el tanulni? Jelenleg a C-t tanulmányozom.

A válaszokat előre is köszönöm!!

jan. 31. 14:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Örömmel olvasom a kommenteiteket és a segítségeket pedig köszönöm.

Hétvégi tehát “levelezőn” csinálnám.

Ajánlásotokra elkezdem akkor a Javát tanulni a C helyett, hátha azzal bentebb leszek.

febr. 1. 09:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Jah, csak nem mindegy, hogy mennyit kell gyakorolni.

Jól teszi, ha készül.

febr. 1. 11:49
 13/16 anonim ***** válasza:

Régen valóban kellett emelt matek vagy nagyon nagy szorgalom. Mára ez teljesen megszünt.

Nem titok hogy nagyon nagy nyomást gyakorolnak fentről az oktatókra, hogy nerfeljék a követelményeket már évek óta. Mára már öszintén szóval proginfó, mint olyan nagyon büfészak szinte süllyedt a legtöbb egyetemen szóval nem érdemes tartani a követeményektől.

Azért fixen nem fogsz bukni, mert nem tanultál előre. Bőségesen elég azt megtanulni amit kérnek és fixen menni fog.

febr. 1. 20:07
 14/16 anonim ***** válasza:

"Bőségesen elég azt megtanulni amit kérnek és fixen menni fog."

Amennyiben az a cél, hogy papírja legyen, amit írtál, az igaz. A kérdés csak az, hogy igaz - e akkor is, ha olyan skillset - et akar felépíteni, amivel munkát is kap majd.

febr. 3. 10:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Kétlem hogy attól függne bárki karrierje is hogy 50 pontos 2-esre csinál meg egy analízis vizsgát vagy 100 pontos 5-ösre. A papír az csak egy szükséges minimum ebben a szakmában. Én is szar voltam matekból mégis egész korrekt szakember lettem. Inkább a szakmai tárgyakra gyúrjál rá, mint a programozás,hálózatok stb...amiknek egy KIS részét legalább tényleg használni fogod a későbbiekben.
febr. 3. 16:41
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a bíztató szavakat és tanácsokat! Hálás vagyok. :)
febr. 5. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!