Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nagyon félek a zh héttől! Van...

Nagyon félek a zh héttől! Van még valaki így?

Figyelt kérdés
Ez lesz életem első zh hete és nagyon tartok tőle. Vannak olyan tárgyaim, amikhez úgy érzem hozzá sem tudok szólni, van ahol rossz válaszért minusz pontot fogunk kapni. Nagyon nagyon félek, hogy nem fog sikerülni valamelyik!
2010. okt. 23. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen egyetem és mikből írsz?
2010. okt. 23. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Ha eleget tanultál év közben, akkor nem lesz gond. De ha mégsem sikerülne valami, akkor ott a vizsgaidőszak, ahol lehet "szépíteni".

Amúgy az elsősöket általában nem szokták az első ZH-kkal szétszívatni.

2010. okt. 23. 21:21
 3/7 A kérdező kommentje:
BGF pénzügy és számvitel. Analízis, mikroökonómia, számvitel, üzleti kommunikáció, számítástechnika.
2010. okt. 23. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem alaptalanul félsz.Bizony a 7.,8. illetve 13.,14.héten nagyon bele kell húzni.Én ezeken a heteken nem egyek be 1 előadásra se csak ami kötelező,tanulok az utolsó percig az előtte levő hétvégét is szánd erre.Ha nagyjából képbe voltál félév közben akkor nem lesz gáz.A ZH-ra gyúrj rá,ne kezdj könyvet olvasni stb. oldj meg minél több példát.Illetve csinálj úgy otthon mintha ZH-t írnál otthon,nyomtass ki régi zh sorokat amiket előző évben adtak föl,segítség nézés nélkül próbáld megoldani őket.Aztán néz meg csak a megoldást és próbáld megjegyezni a megoldási algoritmust.Minden zh-ra 3 nappal előtte kezdj el felkészülni.Bár én BME GPK-ra járok nem tudom mi van a számvitelben,de az analízisben tuti hogy a deriválás meg függvényvizsgálat az amit tudni kell 1.zh-ra.
2010. okt. 23. 21:34
 5/7 A kérdező kommentje:

Lehet azért félek ennyire tőle, mert egy héten megy le az egész. Hétfőn lesz a mikro és üzleti kommunikáció is, kedden számvitel, szerdán analízis. Bár nem tudom máshol így működik-e. Leginkább ugye mikrora és kommunikációra kellett volna koncentrálni, de nem tehettem meg, mert ugye hétfőn hazaesek estére akkor már csak épp hogy áttudom olvasni a keddi számvitelt.

Azért köszönöm a bíztatást, kedvesek vagytok!

2010. okt. 23. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Tanulsz hajnalig,alszol pár órát megiszol 1-2 energiaitalt

és kész.Kilehet bírni ha minden kötél szakad.

2010. okt. 23. 22:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell félni; ha nem sikerül, ott van még a pótzh, vagy a gyakUV.
2010. okt. 23. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!