Így mehetek felnőttképzésre? 18/L
Figyelt kérdés
Szeretnék jelentkezni bolti eladó képzésre az egyik szakképzőbe de feltétel az hogy meglegyen a 10. osztályom is viszont megbuktam és utána megszűnt a jogviszonyom a gimnáziummal, utána pedig már nem mentem másik iskolába. Lehetséges hogy a szakképzőben levizsgázok abból megbuktam? Vagy iratkozzak be esti tagozatra és miután megvan a 10. akkor jelentkezhetek csak a felnőttképzésre?2024. jan. 25. 23:23
11/11 anonim válasza:
"Lehetséges hogy a szakképzőben levizsgázok abból megbuktam?"
Azt kérdezed, hogy lehetséges-e, hogy a szakképzőben levizsgázz abból, amiből megbuktál? Hát ezt ők tudják megmondani, hogy adnak-e erre lehetőséget. De ha igen, akkor is: hogy fogsz felkészülni a vizsgára?
Mindenesetre az a képzés, amit a szakképzőben meg akarsz célozni, nem tartalmazza a tizedik osztály elvégzéséhez szükséges tárgyak tanítását, hiszen eleve abból indulnak ki, hogy azon már túl vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!