Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Maradjak vagy kezdjem újra?

Maradjak vagy kezdjem újra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni tőletek.

Idén érettségiznék májusba de utálok bejárni, szemetek az o.társak, a tanárok.

Néhány tanár azon van hogy megbuktasson minket, az órák elviselhetetlenek, lehetetlen figyelni mert állandóan pofázik valaki és ha vissza kérdezek egyből az van hogy nem figyeltem.

Tavaly 2. Félévben csatlakoztam be a suliba, előző fél év kimaradt nekem és emiatt osztályozót kellett tennem.

Így az a része nekem teljesen kiesett.

Nagyon el ment a kedvem az egésztől random 1es beírásoktól,a lekezelő tanàri viselkedésektől.

A matekkal nehézségeim vannak , új tanárt kaptunk és ahogy tanít az érthetetlen,követhetetlen (mindenki bukásra áll)

Próbáltunk matek tanárt keresni de sajnos nem sikerült, már nem tudnak felkészíteni..

3-4 hónappal az érettségi előtt azon gondolkodtam hogy feladom, és szeptembertől esti érettségire beiratkozok, addig meg elmegyek dolgozni + ha esetleg működne akkor esti érettségi mellett tudnék dolgozni hogy legyen pénzem.

Jelenleg férfi fodrász (Borbély) szeretnék lenni és képzésekre/fodrász kellékekre akarnám fordítani azt a pénzt.

Mit tanácsoltok? Valahogy bírjam ki ezt a 3 hónapot és próbáljam meg?

Vagy kezdjem újra friss fejjel az elejétől szeptembertől ami ugye még +2 év (normális értelmes felnőtt emberek között) F/19

jan. 23. 14:26
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy csak 4 tantárgyból kell érettségizni, estin meg ugye 5
jan. 23. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mostmár ezt a néhány hónapot bírd ki.
jan. 23. 14:31
 3/3 anonim ***** válasza:

3 hónap ember, ilyenkor nem is nagyon buktatnak ez inkább egyfajta ösztönzés, hogy tanuljatok (még ha eléggé rossz) szóval bírd ki.

Még ha teljesen kettes érettségid lenne az sem gáz, csak legyen meg, később ha valamiért mégis egyetem kéne, majd akkor újraérettségizel 1-2 tárgyból és kész.

jan. 24. 08:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!