Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit csinál egy kineziológus?...

Mit csinál egy kineziológus? Mit kell tanulnom hozzá és milyen egyetemi karra kéne mennem hogy kineziológus lehessek?

Figyelt kérdés
Mostanában elkezdett érdekelni a kineziológia szakma, de nem tudom pontosan mit csinál és mi kell hozzá, milyen tantárgyakra kellene rágyúrnom. Köszönöm, ha szántok rá időt elmagyarázni és körberágni nekem ezt a szakmát és hogy mit kell tanulni hozzá.:)

2024. jan. 21. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Hát az nagyon nem egyetem. Inkább a sarlatánság kategóriájába sorolnám, mivel egyetemeken nem képeznek ilyet, csak valami önjelölt természetgyógyász tanfolyamokon. Elvileg érintéssel tevékenykedik, de amióta kiderült, hogy már online is lehet nyomogatni, hát azóta a nemlétező bizalmam is elenyészett.
2024. jan. 21. 19:35
 2/5 valaki : ***** válasza:
50%

Első válaszoló

Én pontosan a sarlatánság szót használtam mikor szóba került egy munkatársammal

Mesértődött xddd

Kérdező: Szerintem ne ilyen hülyeségeket tanulj, inkább igazi szakmát

2024. márc. 8. 12:13
 3/5 anonim válasza:

Annyira "kamu", hogy az országos kórházi főigazgatóság vizsgája kell hozzá. A sok birkával ne foglalkozz! Bizonyítottan működő szakmáról van szó. Sok sikert hozzá!

[link]

[link]

nov. 11. 23:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Az első linken úgy mégis hol kéne kineziológus szakmát találnunk?
nov. 12. 00:01
 5/5 anonim válasza:

Itt van a tételsor az oldalukon. De ha elolvastad volna a második linken lévő dolgokat, akkor látnád, hogy csakis rajtuk keresztül lehet vizsgázni.

[link]

Azért, mert valaki tájékozatlan még nem gond. De, hogyha már ész nélkül fröcsög hülyeségeket ez miatt az már gond.

nov. 12. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!