Mit csinál egy kineziológus? Mit kell tanulnom hozzá és milyen egyetemi karra kéne mennem hogy kineziológus lehessek?
Figyelt kérdés
Mostanában elkezdett érdekelni a kineziológia szakma, de nem tudom pontosan mit csinál és mi kell hozzá, milyen tantárgyakra kellene rágyúrnom. Köszönöm, ha szántok rá időt elmagyarázni és körberágni nekem ezt a szakmát és hogy mit kell tanulni hozzá.:)2024. jan. 21. 19:04
1/5 anonim válasza:
Hát az nagyon nem egyetem. Inkább a sarlatánság kategóriájába sorolnám, mivel egyetemeken nem képeznek ilyet, csak valami önjelölt természetgyógyász tanfolyamokon. Elvileg érintéssel tevékenykedik, de amióta kiderült, hogy már online is lehet nyomogatni, hát azóta a nemlétező bizalmam is elenyészett.
2/5 valaki : válasza:
Első válaszoló
Én pontosan a sarlatánság szót használtam mikor szóba került egy munkatársammal
Mesértődött xddd
Kérdező: Szerintem ne ilyen hülyeségeket tanulj, inkább igazi szakmát
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Az első linken úgy mégis hol kéne kineziológus szakmát találnunk?
5/5 anonim válasza:
Itt van a tételsor az oldalukon. De ha elolvastad volna a második linken lévő dolgokat, akkor látnád, hogy csakis rajtuk keresztül lehet vizsgázni.
Azért, mert valaki tájékozatlan még nem gond. De, hogyha már ész nélkül fröcsög hülyeségeket ez miatt az már gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!