Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kik végezhetnek terápiás,...

Kik végezhetnek terápiás, gyógyító munkát?

Figyelt kérdés

2020. júl. 12. 08:28
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Akiket felvesznek az állásra.
2020. júl. 12. 08:42
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Orvosok és klinikai szakpszichológusok.
2020. júl. 12. 08:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Mi lesz a coach, szociális munkás vagy természetgyógyászokkal?
2020. júl. 12. 09:04
 4/6 anonim ***** válasza:
90%

Én is az voltam. Átképeztem magam olyan irányba, amit végezhetek.

Nem mondom, hogy jól esett, de egyetértek vele. Ideje nekiállni szabályozni ezt a kérdést, és bár én nem voltam egy a sok energiagyógyító közül, de alkalmazkodom és támogatom, hogy igenis húzzanak határt, mert rengeteg a bokor alól szabadult kócs és jós a szakmában és ez aláássa és akadályozza azt, hogy emberek korrekt segítséget kapjanak.

2020. júl. 12. 09:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A szociális munkának soha nem volt része a terápiás vagy gyógyító munka.

Természetgyógyászok azt hiszik, hogy a munkájuk része, de valójában nem.

A coach mint foglalkozás önmagában meg egy vicc, nyilvánvalóan. Kiegészítő eszköztárnak megfelelő egy magasan képzett szakember számára, de önmagában életveszélyes az alanyra nézve. Még egy barátnős beszélgetés is kevesebbet árt, mert legalább nincs felmagasztalva a segítő.

2020. júl. 12. 09:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Jogszabályi előírás alapján egészségügyi végzettséggel rendelkezők végezhetnek gyógyító munkát, akik ezek nélkül gyógyítanak, azokat kuruzslóknak minősítik.
2020. júl. 12. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!