Egyetem munka mellett?

Figyelt kérdés
Szeretnék mérnöki jelentkezni, de munka mellett kellene bevállalnom. Nagyon megterhelő lesz? Nem sietnék sehova, egy 20 kredit/félévbe talán nem pusztulnék bele. Járműmérnökiről lenne szó, Gamf.
2024. jan. 20. 07:59
 1/5 A kérdező kommentje:
Mérnökire*
2024. jan. 20. 07:59
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Levelezön minden gond nélkül lehetséges.
2024. jan. 20. 08:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem lesz sétagalopp, de teljesíthető. Nagyon sokat számít, hogy milyen a munka, amit végzel, mennyire rugalmas az időbeosztásod, mennyire könnyen engednek el szabadságra akár váratlanul is. Meg hogy milyen a magánéleti háttered persze. Ha meg tudod teremteni a lehetőséget a nyugodt tanulásra, és időt is tudsz szánni rá, akkor menni fog. (Ilyesmire gondolok, hogy ha másfél szobás lakásban laktok a pároddal és két pici gyerekkel, akkor nem úgy fogsz tudni felkészülni a vizsgákra, mint akit folyamatosan csend és nyugalom vesz körül.)
2024. jan. 20. 09:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez tőled függ
2024. jan. 20. 15:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is munka mellett vagyok mérnökin levelezőn. Sokat kell tanulni, de nem olyan vészes, főleg ha érdekel amit tanulsz. Szerintem próbáld meg nyugodtan, legfeljebb abbahagyod ha nem megy.
2024. jan. 21. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!