Hogyan éljek megy egyetem mellett?
Erre lehet tudok egy lehetőséget. A Kormányablaknál kezdeményezni lehet a nem ott lakó személyek kijelentését az ingatlanból, amit az ingatlan tulajdonosa tud intézni. Ekkor mindösszesen annyi történik, hogy egy rendszerben ezeknek a személyeknek 'fiktív' lesz a lakóhelye. Szóval keresniük kell más lakcímet, ahová bejelentkezhetnek. Kb. 1 hónap mire lefut az ügyintézés és küldik róla a levelet.
Nyilván erről tájékoztassátok az érintetteket előtte, ha ez a megoldási javaslat megfelelő lenne.
Így jövő szeptembertől már biztosan sikeresen tudnál pályázni a kollégiumi férőhelyre.
#2 Szóval bűnrészes vagy adócsalásban és olyan szerencsétlen hogy ebből neked még hátrányod is származik.
Szerintem neked kár is elvégezni az egyetemet, aki ilyen szerencsétlen az diplomával sem fog érvényesülni az életben.
Ha lány vagy, keress egy-két szponzort.
Ha fiú vagy… na az szívás.
"Ha lány vagy, keress egy-két szponzort."
Így, hogy göthös, köhög, hajlott a háta?
Sajnos van diákhitelem is, több százezer, mert volt egy lézeres szemműtétem egy szükségem volt mélyharapás miatt fogszabályzóra és ezek is egy vagyonba kerültek.
Igazából amikor kaptam szoctámot az egyetemtől az is valami 8000 FT volt, ami nyilván lóf.sz. A koli is, ami egyetem közeli, 35-40 ezer, szóval a lakcímünk a legkevesebb bajom 😅 Plazmázni sajna nem mindig tudok, mert vashiányos vagyok gyakran, hiába szedem. Szoktam néha családtagtól pénzt kapni, de nagyon keveset és azért is kérdeztem, hogy mások mennyit kapnak, mennyi lenne “ideális”. Nem annyira szegények a szüleim (-ismerek tényleg mélyszegénységben élő kolist többet, aki az ingyenkonyhán eszik-) csak mivel idős vagyok nem is támogatnak és nem tudom, jogosan kérem-e, hogy havonta adjanak még pár tízest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!