Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan éljek megy egyetem...

Hogyan éljek megy egyetem mellett?

Figyelt kérdés
Sziasztok, jelenleg osztatlan szakon tanulok, így csak heti 15-20 órát tudok dolgozni. De vannak olyan hónapok, amikor semmilyen munka nincs (vidéki nagyváros). Ösztöndíjat is keveset kapok, pedig 4.6 az átlagom, ilyen 20-30k-t szoktak adni. Munkából max 70-80 jön össze, de mondom, ki is esnek hetek/hónapok, vagy én leszek beteg a szegényes táplálkozás miatt. Nem vettek fel koliba (ami szintén drága már vidéken), 4 emberrel lakom albérletben és havi 50+ rezsit fizetek. A kaja mellett semmire nem marad pénzem, de néha már arra sem. Most például kabátot szerettem volna venni, de még használtra is alig futja. Akit nem támogatnak a szülei, bármilyen okból is, az hogy boldogul? 😅24 elmúltam és az összes emberi kapcsolatom ráment az egyetemre, az egészségem is, mert nincs pénzem még egy kávézásra se és sose tudok elmenni sehova, mert nem is érnék rá. Van még pár évem, mert szakot is váltottam pszichológiáról. Van esetleg bármilyen tippetek pénzszerzésre, ami nem munka? Szoktam dolgokat eladni de nyilván abból se jön sok pénz.

2024. jan. 5. 19:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én 2.5 év szenvedés után otthagytam a felsőoktatást a fenébe, hazaköltöztem, s kitanultam inkább egy szakmát. Életem legjobb döntése volt. Bocsi, hogy nincs jobb ötletem. Remélem, azóta egyenesben vagy.
aug. 24. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!