SZTE JGYPK/ BGGyK gyógypedagógus vagy TÓK tanító?
Figyelt kérdés
Ezen a három szakon gondolkodom első sorban, úgyhogy ha bármelyikről tudnátok írni, az óriási segítség lenne:)
Érdekelne, hogy:
- milyen a közösség
- gyógypeden mennyire nehéz a bioszos rész
- milyen a fiú lány arány
- ha pestiként mentél Szegedre, mennyire volt könnyű kolit találni és beilleszkedni
- igazából bármi amit fontosnak találtok:)
jan. 18. 09:23
1/2 anonim válasza:
Egy barátnőm a BGGyk-n tanul, nagyon szereti :) A biosz/pszicho elég nehéz, emeletezett és így is vannak szívós részei, de azért nem egy pszichológia vagy orvosi szak. Ott 8 szakirány van a szegedi 3-mal szemben (ami tulajdonképpen 2, logopédia vagy tanak-értak szakpár). Fiúk alig vannak, viszont a legtöbb lány aki ott tanul nagyon cuki, azonnal talált barátokat
2/2 anonim válasza:
Gyp-t én is nagyon szerettem, BGGYK-n fogok most diplomázni. A szigorlatok és az anat, neuorbiosz húzós, de elvileg idéntől új tanterv van, tehát én csak a régiről tudok nyilatkozni. A tanító és gyógypedagógiai nem egy terület, nem mindegy hogy most tudsz e és akarsz e fogyatékos emberekkel foglalkozni, ezt gondold át. BGGYK jobb mint szeged, oktatásban és szakirányok tekintetében is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!