Corvinus, ELTE-GTK vagy DE-GTK?
A budapesti nagy egyetemek kozott nem sok kulonbseg van. (BCE, BGE, ELTE, BME) Azt valaszd, amelyik szimpatikusabb. Arra keszulj fel, hogyha a Corvinusra mesz, ott nagyon nagy a sznoboskodas, en nagyon videkrol jottem, es utaltam. Es ott allandoan magasabb atlagot kell hozni mint a tobbi helyen, hogy bent maradhass. Ha szamit a presztizs, akkor valaszd a BCE-t. Es akkor is, ha nem az uzleti, hanem az elmeleti, elemzoi irany (alkalmazott kozgazdasagtan) vonz. Az idei evtol sokkal nehezebb Corvinus mesterre bekerulni, ha nem ott csinaltad az alapszakot, koszonhetoen az ujitasoknak.
Tovabba a Corvinuson ha a penzugy es szamvitelre mesz, ott a penzugy a hangsulyos, ha a szamvitel erdekel mast valasztanek. Az ELTE-vel egy csomo acca modult ki lehet valtani, ha mondjuk az audit erdekel. De ezekhez kellene tudni, hogy mit szeretnel…
1. BCE
2. ELTE
3. BGE
4. DE
Tarts ki az otthonról eljövés mellett, én is Pesten nőttem igazán fel. A vidéki egyetemek amúgy is extrán gyengék, gazdasági képzéseknél pedig ez hatványozottan igaz.
Én BCE gazdinfon vagyok, ha van valami kérdésed az egyetemmel kapcsolatban, írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!