Hogyan vegyem rá magam a tanulásra?
Figyelt kérdés
Én alapból kitűnő tanuló vagyok, viszont ezzel meggyűlik a bajom. Ha haza érek az iskolából általában megcsinálom a házijaimat, de utánna elkezdek telefonozni. Eltervezem, hogy majd ekkor elkezdek tanulni, de vagy elhúzom estig és éjfél utánig tanulok, vagy bealszok és hajnalban felkelek és akkor próbálok tanulni. Másik lehetőség még, hogy nem tanulok. Valójában nem azért vagyok 5-ös tanuló, mert annyit tanulnék, hanem csak elég jó a memóriám. (Nem olyan hosszú távra) Viszont tudom, hogy muszáj lenne többet tanulnom, de ilyenkor nem tudom hogy vegyem rá magam. Tudnátok segíteni?jan. 13. 17:52
1/3 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem, hogy már gondoltam arra, hogy el rakom a telefonom, viszont az azért nem működik/működött, mert szoktam használni tanulási célra, vagy ha segítségre van szükségem rá keresek az interneten.
jan. 13. 17:58
2/3 anonim válasza:
Szerintem amíg így is ötösöket szerzel addig nincs gond. Én az érettségiket is szinte nulla tanulással abszolváltam, lazán ötös lett minden és simán felvettek egyetemre. Ne legyen bűntudatod azért, mert az adottságaid miatt neked kevesebb energiát kell befektetned mint másoknak.
Amúgy törölj le a telódról minden appot ami nem tanulással kapcsolatos (tiktok, facebook, instagram, messengert meg némítsd le), illetve ne azt határozd el, hogy majd 1 óra múlva hozzákezdel, hanem rögtön tedd le a telefont és állj neki, ne halogasd.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
jan. 13. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!