Hogyan vegyem rá magam a tanulásra?
Figyelt kérdés
Eddig viszonylag kevés tanulással hoztam a négyes ötös szintet, mert figyeltem órán, de most 11.-esként nem igazán érdekelnek az érettségi tantárgyak, megelégszem a hármassal, viszont nevelő anyám ötöst követel minden tantárgyból. Hogyan tanuljak jól és többet? Nem akarom, hogy mérges legyen rám.2022. okt. 17. 12:22
1/6 anonim válasza:
Hát igazából minden fejben dől el, elkell határoznod magad, ki kell alakítanod egy rutint, hogy pl. mindennap ha hazaérsz pihensz egy félórát, utána meg tanulsz kettőt és egy idő után könnyen/könnyebben fog menni.
2/6 A kérdező kommentje:
Elég sokáig próbáltam tavaly is de nem vált be.
2022. okt. 17. 16:08
3/6 anonim válasza:
Magad miatt tanulj, ne a nevelőanyád miatt.
4/6 A kérdező kommentje:
3 ami nem érdekel engem, azt nem tudom megtanulni, de anyám követeli az ötösöket. Ezzel nem tudok mit tenni, nem akarom, hogy megbűntessen azért, mert 3ast viszek haza egy olyan tantárgyból, amit nem szeretek és nem is érdekel.
2022. okt. 17. 16:41
5/6 anonim válasza:
Ez hülyeség h ami nem érdekel azt nem tudod megtanulni:)) Onfegyelem!! A tanulás jelenleg az első dolgod
6/6 anonim válasza:
Szeretnél továbbttanni? Sok esetben sokkal jobb, ha néhány tárgyból nagyon jó valaki, mint az, ha mindenből jó akar lenni, de nem sikerül egyikből se a végén.
A másik dolog, írod, hogy többet. A minőség a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!