Van olyan szak (biológiával kapcsolatban) ahová nem kell éretségizni fizikából kémiából vagy földrajzból. És utána jól fizető munkát tudnék szerezni?
Figyelt kérdés
Lehetőleg debreceni egyetemjan. 10. 15:48
1/3 anonim válasza:
Tekintettel arra, hogy a biosz kézenfogva jár a kémiával és a fizikával (valamennyire a földrajzzal is) így nincs.
2/3 anonim válasza:
Biosz szakra és az ETK-s képzésekre sem kötelező a kémia/fizika/földrajz érettségi, de ha ezekkel gondod van, akkor nem érdemes ilyen irányba menned mert az egyetemen meg fogsz pusztulni.
Ha jól fizető szakot akarsz, akkor fizika/kémia nélkül szerintem engedd el a bioszt és inkább menj valami matekos/informatikás irányba.
3/3 anonim válasza:
Biológia&kémia kezén fogva 🤝 földrajz kevésbé, csak ha specifikus és egy szak sejteti, hogy van benne földrajz. Én biológiát vagyok tehát bőven tanulok bioszt és kémiát is, viszont azt is tudom, hogy még a gyógytornász is tanul kémiát…tehát, ha nem akarsz belőle érettségizni, viszont olyan szakot szeretnél, ahol van biosz…akkor fel kell kötni a gatyát, mert akkor minimum 2 félévet valahol biztos tanulni fogsz “lájtiba” kémiét…és ez is fel fog érni egy érettségivel (2 db ha úgy vesszük) szóval nem leszel előrébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!