Skyrimmal kapcsolatban kérnék segítséget. A sötét testvériséghez csatlakoznék, megcsináltam a küldit a gyereknek, utána aludtam és semmi. Már sok idő eltelt és így is semmi Ha valaki tud segíteni kérem írjon?
Figyelt kérdés
2018. febr. 18. 15:36
2/6 anonim válasza:
Megkaptad már a levelet a kéznyommal?
3/6 anonim válasza:
Kell hogy kapj egy levelet, rajta egy fekete kéznyommal, egy courier-től. Utána a következő alvásnál indul a küldetés.
Néha megesik, hogy a courier elakad, bebuggol, útközben megeszi egy tigris, stb...
Falkreath-be próbálj meg menni, ha ott se jön courier, akkor menj a Morthal-tól északra fekvő Abandoned Shack-hez, console-al nyisd ki az ajtót, menj be, és indul a küldetésed.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Vissza mentem a gyerekhez és megkaptam az örökségét.
De nem kaptam semmilyen levelet.
Akkor szerintem vagy beakadt vagy meghalt a levélhozóm és akkor nekem kell kinyitnom.
+kérdés : annyit kell csak beírnom hogy:"open" és kinyílik?
2018. febr. 19. 14:48
5/6 anonim válasza:
A konzol parancsokat megtalálod a TES wikin, a levélhordó pedig essential, nem tud meghalni.
6/6 anonim válasza:
Kicsit gyors közlekedj városok között. Jönni fog a ✋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!