Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nemzetközi tanulmanyok dimplom...

Nemzetközi tanulmanyok dimploma. Mire megyek vele?

Figyelt kérdés
Felvételi elott állok. Nagyon vonz engem ez a nemzetközi tanulmányok diploma, érdekesnek találom. Miután ezt elvégeztem, szeretnék továbbmenni ezzel az állam által kínált lehetoséggel, a diplomataképzéssel. ( [link] ) Ez, és a mérnöki képzés között vacilálok, mivel matekból fogok emeltezni (német nyelven), ugyanakkor 3 nyelvet beszélek C1es szinten, és egyet B2es szinten. A diplomácia sokkal jobban érdekel, és jobban is szeretném, viszont félek, hogy nem tudnék elhelyezkedni.

jan. 8. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Miért vonz egy olyan diploma, amivel nem tudod, mihez kezdj?

Az ember értelemszerűen két okból célozhat meg egy diplomát:

- megvan, mit akar dolgozni, ehhez pedig konkrét végzettség kell

- érdekli egy terület, és szertne többet tanulni róla

Szerintem nem így lesznek a diplomaták, hanem inkább politikai kapcsolatok révén.

jan. 8. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem ér a nemzetközi kapcsolatok diploma. Közgazdászok és jogászok dolgoznak ilyen helyen.
jan. 8. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Konkrétan semmire, inkább a mérnökit javaslom.
jan. 9. 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:
21%
A barátom GTK-s tanuló és egyszer azt nyilatkozta nekem hogy a nemzetközi tanulmányokkal nem lehet sokra menni...
jan. 18. 22:50
 5/5 anonim ***** válasza:
79%
Lehet,hogy már döntöttél,de azért megírom.Corvinuson indul egy új szak angol nyelven:filozófia,politika,gazdaság.Nézz utána,hátha érdekes lehet neked.
febr. 13. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!