Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tanár szeretnék lenni. Reál...

Tanár szeretnék lenni. Reál tantárgyakkal biztos az elhelyezkedés?

Figyelt kérdés

Földrajz, kémia és biológia tanár szeretnék lenni.

Köszi, F17

2010. okt. 22. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért szeretnél tanár lenni? Szereted a gyerekeket vagy mi? Csak azért, mert ezekkel a tárgyakkal lehet a legtöbbet elérni a tanulmányok során. Nagyon szerencsés vagy, ha érted őket... És jobban ki lehetne használni.
2010. okt. 22. 20:24
 2/6 A kérdező kommentje:

Ha lehet mindig tartok kiselőadásokat.

És imádom. Ráadásul még az is figyel és kérdez, akit a tanulás egyáltalán nem érdekel, mert szerinte érdekes volt amit mondtam...

Szeretema gyerekeket.

És már 2-os korom óta érdekel ez a szakma.

2010. okt. 22. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Válasz: Szerintem semmi sem biztos, a mostani tanári állások labilisak, ki tudja mi lesz még késöbb? Magyarországon akarsz gondolom, bár ha jól tudnád a nyelveket, rengeteget tanulnál akkor elérhető lenne külföldre menni, pl. a németeknél a tanárok 5x 6x többet keresnek, azért ezt is vedd figyelembe.

első voltam.

2010. okt. 22. 21:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Ha lenne lehetőségem, külföldre mennék.

De azért elöbb megprobálnék itthon munkát találni.

2010. okt. 22. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:
én matek-kémiás vagyok, de a biosz-kémia is tuti jó.
2010. okt. 23. 06:30
 6/6 anonim ***** válasza:
ha tanár akarsz lenni, az leszel. ez nem foglalkozás, ez hivatás! ezt kellene megérteni pár fórumozónak. a biosz-kémia szerintem egy kicsit könnyebb páros, mert közelebb állnak egymáshoz a tárgyak.
2010. okt. 23. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!