Tanulási nehézségről szóló papír szerzése?
25 vagyok és egyetemre szeretnék menni. Ki akarom maxolni a pontjaim és tudom ,hogy ezután is jár. Középiskolában nekem volt ilyen papírom csak hát az nem most volt:D
Hol járjak utána? Merre induljak el?
Köszönöm a válaszokat!:))
Ugyanarra mint ahonnan középiskolában kaptad.
Ha nem tudod hogy volt, akkor körzetorvos, és irányít ahova kell (pl ADHD vizsgálatra ad beutalót a körzetorvos, csak éppen hónapokat/éveket vársz), magánúton gyorsabb. Googlebe írd a problémád, ki fog dobni lehetőségeket
Pontosan milyen papírod volt? Csak mert a tanulási nehézség nem minősül fogyatékosságnak, így nem jár érte plusz pont. Ha egyéb pszichés fejlődési zavarod van (diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia) akkor azon a papíron kell lennie egy BNO kódnak. Ha ilyened van, akkor az nem évül el.
Ha azt gyanítod, hogy van tanulási zavarod (nem nehézséged), de nem ilyen papírt kaptál, akkor az ELTE Gyakorló Országos Pedagógiai Szakszolgálatnál kezdeményezheted a kivizsgálásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!