Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ybl-ös Műszaki Menedzser...

Ybl-ös Műszaki Menedzser Bsc-vel milyen Msc-re érdemes menni?Vezetés és Szervezés nem játszik.

Figyelt kérdés

2024. jan. 2. 23:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Próbáld megtudakolni, hogy pénzügy mesterre tudnál-e menni. Azzal tudnád magad a legjobban kimaxolni.

Másik ötletem egy üzleti adatelemzés szak, attól függően, hogy inkább elemző vagy vezető típus vagy-e.

2024. jan. 3. 10:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Pénzügyre tudnék menni,anno az egyik szaktársam oda ment.
2024. jan. 3. 22:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Marketing Msc-ről mi a vélemény?Megéri?
2024. jan. 3. 22:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Nehéz szívvel mondom ezt, mivel én is marketingen végeztem, de jobban megéri a pénzügy. De ha a marketinghez vonzódsz inkább, az is egy lehetséges választás. Csak a pénzügy vagy az adatelemzés jobb szerintem.
2024. jan. 3. 22:23
 5/7 A kérdező kommentje:

A Marketing Msc miért nem annyira jó?

Ezt az adatelemzőt nem találom.Mi a pontos neve?Mihez értenék velük?

2024. jan. 3. 23:59
 6/7 A kérdező kommentje:
A Supply Chain Manager Msc felé hajlok még nagyon.Bérezésben is jónak tűnik a kezdő fizu is.Erről tapasztalat?
2024. jan. 4. 00:14
 7/7 anonim válasza:
Melyik érdekel? Ha marketing érdekel és tudod, hogy abban akarsz karriert csinálni akkor menj oda. Nyilván átlagosan marketing diplomával kevesebbet keresnek az emberek mint mondjuk survey stat mesterrel. Viszont senki sem tiltja meg neked, hogy mondjuk a P&G kelet-európai marketing directora legyél 5 év múlva és keress 3x annyit mint amennyit az átlag survey statos. Minden rajtad múlik, nincs rossz vagy jó választás.
2024. jan. 6. 00:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!