Közgazdász diploma megéri, ha nem fiatal vagyok , hanem 42?
Ha nem első diploma, nagyon sok a tandíj (sok millió). Addig meg is kell valamiből élni. Másrészt a munkaerőpiacon valóban nagyon mereven gondolkozó munkaadók vannak.
Akkor érdemes elvégezni, ha sok pénzed, sok időd van és saját cégben, vállalkozásban akarnád hasznosítani.
Ha az érdekel,akkor persze.Úgyis csinálhatod,hogy akarsz is majd benne dolgozni;úgyis,hogy csak magadnak,mert hobbiból,érdekel;szeretnél tágabb szélesebb körű tudásra szert tenni ebben a témában. Ha akarod, egyetemi képzésre is mehetsz, ha akarod, nézhetsz hasonló foszk-ot is.
Viszont,én pl közgazdasági szakközépbe jártam, nem_árt ha egy picit matekos a fejed,és főleg nem_árt, ha jól tudsz magolni. Mert ezek kemény dolgok. Van 1-2 könyörtelenül hosszú definíció, meg amikor függvények egymáshoz való helyzetét kell bemagolni; az egy egész ábra.
Ezek a foszkok
Ezek a simák
*itt is vannak még ilyenek,ezek meg okj-k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!