Szerintetek ilyen eredményekkel lenne esélyem bekerülni az NKE-re?
Szép napot mindenkinek!Tavaly érettségiztem, majd úgy döntöttem, hogy elmegyek dolgozni, mivel a pénz kell.Nem bántam meg, hogy így döntöttem, mert azóta már autót is tudtam venni, viszont rossz érzés, hogy nincs szakmám és a munka alapból is csak átmeneti megoldás volt, ahogy már írtam a pénz miatt.Tovább akarok tanulni idén és az lenne a kérdésem, hogy ilyen eredményekkel össze tudnék- e kaparni mondjuk legalább 320-350 pontot az NKE-n.Szándékosan nem írok szakot, mivel azt még nem döntöttem el pontosan.De a lényeg:
Érettségi eredményeim:
Matek elégséges(sosem ment)
Magyar: jó
Szakmai(rendvédelmi ismeretek): jó
Történelem:jó
Idegen nyelv(német): közepes
Esetleges plussz pontok:
B kategóriás jogosítvány
Személy és vagyonőri mellékszakképesítés, valamint
Küzdősportoltam versenyszerűen és kisebb eredményeket el is értem.
Ezekkel az eredményekkel reálisan milyen esélyeim lehetnek?
Teszem azt egy olyan szakon ahol 320-350 pontot kell elérni.
Köszönöm előre is!
Én úgy tudom, hogy RTK-ra továbbra is kötelező az emelt + nyelvvizsga? (utóbbiban nem vagyok most biztos, elég régen néztem utána).
De a honlapjukon és felvin minden fent van. Ha kell az emelt érettségi, akkor szívás, mert egyre drágább. Az idei májusira február 15-ig tudsz jelentkezni egy kormányhivatalban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!