Mateking alapozásra egyetem előtt?
28 éves vagyok és szeretném elkezdeni az egyetemet levelezőn.
Sajnos már rég volt matekom, és 2-3 as voltam anno is belőle.
Úgy gondolom most már kicsit jobban menne ez nekem, mert érett a fejem annyit viszont egyetem előtt szeretnék “előkészülni” picit.
A mateking jó lehet erre a célra?
+ magántanár...
Nem hiszek abban, hogy matekból megy az autodidakta módszer...
"Nem hiszek abban, hogy matekból megy az autodidakta módszer..."
Gyenge képességűeknek magántanárral sem megy, hozzám hasonló őstehetségek pedig egyszer elolvassák a tételt, axiomát és anélkül bebizonyítom, hogy a bizonyítást láttam volna valaha. Még tanulnom sem kell csak elolvasok egy tudományos folyóiratot és feltárom magamtól az összefüggéseket.
Kedves 3!
Amit írsz, az vagy igaz, vagy nem... Ennek tükrében az írottakat nem veszem komolyan...
A kérdéshez kapcsolódóan...
Igen, a nagyon gyenge készségekkel rendelkezők nem hisz matekinggel csak, de magántanári segítséggel sem fogják tudni átlátni az anyagot, mégis azért segíthet egy magántanár, hogy legalább legyenek részsikerek.
A közepes készségekkel rendelkezők profitálnak a legjobban, hisz ők rávezetéssel képesek az anyagot megérteni.
A jó adottságokkal megáldottnak elég a mateking...
A legjobbaknak meg az sem kell, max a fejezetcímek elegendők, mert készségeik okán meg tudják oldani elsőre a példákat...
Köszönöm a 2-es hozzászólást ezt a pontot nem találtam az oldalon meg!!
Mindenképp kell matektanar ezt tudom én is főleg az első 2 fél év hullatós…
Köszönöm a komoly válaszokat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!