Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Emelt érettségi nélkül nincs...

Emelt érettségi nélkül nincs lehetőségem?

Figyelt kérdés
Edutus, Kodolányi, Gábor Dénes, ezekhez elég egy középszintű érettségi. Tudom hogy mind a három gagyi de ezek közül mégis melyik lenne a legjobb?

2023. dec. 18. 09:34
 1/8 anonim ***** válasza:
11%
Ahogy írtad mind a 3 gagyi. Teljesen felesleges sorrendet állítani, normális helyen szóba sem állnak ezeken a helyeken végzettekkel.
2023. dec. 18. 10:40
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Milyen szak érdekelne egyébként?
2023. dec. 18. 14:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Emberi erőforrások. De végül gazdasági és menedzsment lesz.
2023. dec. 18. 17:13
 4/8 A kérdező kommentje:

És az edutus a legolcsóbb.

Szívem szerint gyógytornász, gyógymasszőr lennék, de azokhoz emelt érettségi kell.

2023. dec. 18. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Ha amúgy is fizetsz a képzésért, nem lenne egyszerűbb csinálni egy emeltet, és egy olyanért fizetni, ami jobban is érdekel?
2023. dec. 18. 17:51
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
Ha egy emelt érettségi problémát okoz, akkor inkább ne menj egyetemre, az első vizsgaidőszakban ki fogsz hullani.
2023. dec. 18. 21:57
 7/8 anonim ***** válasza:
70%

Az nem opció h kijarsz egy 2 éves techikumot?

Ha jól tudom az kiváltja az emelt érettségit.

2023. dec. 19. 12:02
 8/8 anonim ***** válasza:
85%

Minek emelt meg technikum?

Közgáz szakon van FOSZK…

Az meg kiváltja az emeltet. Utána tudsz menni alapra majd annyi h 3.5 év helyett 4év lesz na bumm… sok majom azert mondjak h a foszk semmi mert “fÉl ÉvVeL tOvÁbB tArT!!4!”

Oszt a legtöbb így is halaszt 1-2 fél évet 😂😂

Nekem van emelt okj-m ami 320pontot érne ha lenne emeltem. Ezért megyek foszkra mert kiváltja és be tudom számmítatni + nyelvvizsga is van ami 80 pontot ér szval 2-3 as tanulóként akár államira is bejuthatok.

2023. dec. 20. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!