Szerintetek olyan 23-24 évesen, van még értelme bele kezdeni egy állatorvosi egyetembe?
Amiatt is kérdezem mert egyenlőre zavarosak a dolgaim, jelenleg passziváltattam, azon a szakon amin vagyok. 2 évet elvégeztem a gépészmérnökin, viszont mély depresszió kétségbeesés stb volt az utóbbi időszakom.
Mostanában már egyre inkább jövök ki belőle és kezdek vissza találni, azokhoz a dolgokhoz amiket szeretek. Ez pedig a kutyákkal való foglalkozás, ápolás stb, tehát a gondozásuk.
Emiatt gondolkodtam elsőként, most egy ezzel kapcsolatos tanfolyamon, azután ott szeretnék dolgozni 2 évet és utána gondoltam, hogy megpróbálkoznék az állatorvosival.
20 éves vagyok most, érettségizni bioszból emeltem érettségiztem az elég jól sikerült, a kémiát viszont bizonytalanság, lustaság és ugye a változtatás miatt nem csináltam meg.
Így, ezzel az összképpel, mit gondoltok 24 évesen lenne értelme, bele kezdeni, vagy az már túl késő?
Köszönöm a válaszokat, meg a pozitív vissza jelzéseket, egyelőre azért is akarok egy kutya oktatói képzést végezni, mert még mostanában kezdtem ki jönni a depresszióból, aztán azt mindig is akartam csinálni. Most pedig újra sokkal többet kutyázok, mert időm is szabadult fel és jobb is a közérzetem, nyilván eddig is foglalkoztam velük, régebben tanítottam is őket. Csak azóta a szüleim átvállaltak dolgokat a kutyázásból is, amiket nem akartam, de így lett, ez már mindegy. Viszont még mielőtt egy ilyen kaliberű dologba bele fognék és elkötelezném magam, még néhány dolgot így elintézek, meg önbizalmat is gyűjtők.
Egyébként ennél a képzésnél tanulnánk anatómiát, etológiát, viselkedéstant, neurológiát, aztán szerintem az anatómia, meg talán a neurológia része mindenképp hasznos lenne az állatorvosira is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!