A mi időnkben miért nem voltak Valdorf iskolak?
Figyelt kérdés
Minket (80-90-es evek gyerekeit) csak becsaptak az allami suliba, ahogy az szokas volt, aztan nem foglalkoztak velunk.
Par eve latom ezeket a Valdorf sulikat, elotte azt se tudtam, hogy letezik ilyen, es ahogy tudom, ott mashogy is tanitjak a gyerekeket, joval tobbet is foglalkoznak veluk, mint az allami suliban, jobb oktatast is kapnak.
Miert nem volt erre lehetoseg a mi idonkben, illetve miert csak a gazdagok gyerekei erdemlik meg a jobb minosegu oktatast?
2023. dec. 17. 10:40
1/2 anonim válasza:
Voltak Valdorf iskolák, de nem biztos, hogy jobb képzést nyújtottak. Én majdnem Valdorfba kerültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!